quote-aanbod

Iedereen vindt je altijd zo stoer.
Je hebt een goede baan, bent ondernemer of leider van een groep.
Je bent een doordouwer, hebt kracht,
maar de twijfels aan de binnenkant liegen er niet om. 
Er knaagt iets vanbinnen, een verlangen om je leven anders in te richten.
Al die ballen in de lucht, en jij dan?
Je bent het zat om op deze manier door te gaan. 

Rationeel weet je het allemaal wel. En toch, je krijgt het niet op de rit zoals jij het wilt en blijft doorrennen.
Er knaagt iets. Onvrede. Onzekerheid. Angst. Een verlangen. Heimwee, naar wat?
Je wilt weer vlammen. Rust in je hoofd. Meer tijd en energie hebben en genieten van het leven.
Stel dat je het lef had, wat zou je dan (anders) doen, zeggen, willen? Waar verlang je diep vanbinnen naar? 

Hoe kan ik je hierbij helpen?


Ik kan je begeleiden en inspireren zodat je LEF krijgt, gecombineerd met LEV
(het Hebreeuwse woord voor hart). Deze twee samen, Lef en Lev, is  een onoverwinnelijke combinatie. Dát is de aansteker van jouw innerlijke vuur. Er is een belangrijke voorwaarde: je moet écht willen. Niet voor niets wordt er gezegd, no guts, no glory!  Wat LEF jou oplevert?

  • Leiding. Je twijfel, onzekerheid en/of angst weet je om te zetten naar kracht. Je (her)kent je demonen en weet ze te elimineren.  Je hebt weer grip op je leven en maakt duidelijke keuzes vanuit het hart. 
  • Energie. Geen slapeloze nachten of gepieker meer, in plaats daarvan creëer je helderheid in je hoofd. Je maakt korte metten met de energie slurpers en barst weer van energie. Je geniet met volle teugen. 
  • Fire. Jouw innerlijke vuur is weer aangestoken. Je weet wat je wilt en gaat ervoor! Jouw leven heeft betekenis, voor jezelf en je omgeving en daar put je veel voldoening uit.  

Ben je er klaar voor? Ontdek dan hier de mogelijkheden om jouw vuur en Red Power te ontsteken!

Icoon E-book - Ontvlam b-min

Ben je benieuwd naar de stappen die ik heb gezet in 2006? Download dan Ontvlam! Het geheim van de 4 D’s: Dromen, Denken, Durven en lef om te Doen. 
Met de vier D’s krijg je concrete handvatten om van dromen tot doen te komen. Je komt erachter wat je weerhoudt om dat te doen waar je werkelijk naar verlangt.

Vraag hier GRATIS het e-book aan.

Ook ik was zo'n stoere vrouw die het voor de buitenwereld goed voor elkaar had. Maar vanbinnen was ik het onzekere meisje. Totdat ik het lef had dit in de ogen te kijken en mijn droom te leven. Mijn persoonlijke ervaringen en mijn levenspad staan aan de basis van Red Power. Doordat ik de moed had om keuzes te maken, heb ik mijn passie ontdekt en een business opgezet. In Kenia heb ik meer dan 55.000 meisjes en vrouwen bereikt en impact gemaakt. Ik ben gevallen, maar krachtiger opgestaan dan ooit.
Uiteraard hoef jij niet naar Kenia te gaan. Laat je inspireren door het bloedeerlijke verhaal en bestel hier mijn boek.

boek_mock
Foto Red Power_Cafe

Hoe zou het voor je zijn als je eens met gelijkgestemde vrouwen openlijk zou kunnen praten over wat jou bezig houdt? Dat jij jouw onzekerheden en twijfels kunt delen, zonder dat iedereen direct zegt: "Hè jij, maar ...?!"
Het Red Power Café zijn informele bijeenkomsten waar vrouwen bij elkaar komen. Een avond van herkenning, delen en verbinding. Een ontmoeting waarin jij wordt geïnspireerd, tot nadenken wordt aangezet en van gedachten kunt wisselen.
Lees hier meer

Je hebt kennis en ervaring opgedaan in de loop der jaren en toch haal je daar geen voldoening uit. Je wilt weer vlammen en ontdekken wat je tegenhoudt.

  • Baal je van jezelf en je kritische stem die je leven continue beheerst? 
  • Hoe zou het voor je zijn als je weer grip hebt op je leven en weet, hoe je met de demonen die je klein houden moet dealen? 
  • Je verlangt naar een leven waarin je vanuit lef en lev (het Hebreeuwse woord voor hart) krachtige keuzes maakt, die bij jou passen en niet dat wat de omgeving van je verwacht.

Ben je  écht bereid om in de spiegel te kijken, ook als het bij tijd en wijle confronterend en pijnlijk is?
Wil je een stap voor stap aanpak en ook nog eens lekker vanuit huis?  

Ontdek dan hier wat het programma Ignite Your Red Power voor jou kan betekenen.

Foto Ignite Your RP

Met meer zelfvertrouwen door het leven

“Het op een luchtige manier kunnen praten over je onzekerheden en hoe je je mindset kunt veranderen om verder te komen, vond ik het allerleukst. Ik heb zeker nieuwe handvatten aangereikt gekregen om met meer zelfvertrouwen door het leven te gaan.”

Vrij, blij en vol zelfvertrouwen

“Soms heb je net dat duwtje nodig om verder te komen en na de sessie Boost Your Red Power voelde ik me vrij, blij en vol zelfvertrouwen.”

Echt energie en Red Power

Ik heb echt energie en Red Power gekregen om voor mijn droom te gaan.

And one day she discovered,

that she was fierce, and strong and full of fire.

And that not even she could hold herself back,

because her passion burned brighter

than her fears. 

ignite-logo-red

Contact

Ben je op zoek naar een spreker? Wil je een Red Power Café-sessie bij jou in de buurt organiseren? Of wil je een indrukwekkend aantal boeken bestellen voor je bedrijf, inclusief een persoonlijk voorwoord? Stuur dan een email naar:

info@igniteyourredpower.com

Het streven is om binnen 48 uur jouw email persoonlijk te beantwoorden, maar het kan zijn dat Chantal op pad is, en dat het daarom iets langer duurt.

Bellen kan ook, op nummer 06 - 16 78 44 88

Wil je meer informatie over I-Care of op enige wijze steunen?
Stuur dan een email naar: info@icarepads.com