quote-slachtoffer
polaroid

Zijn de terugkerende vragen in jouw leven: wie ben ik? wat wil ik? en: hoe kan ik invulling geven aan mijn leven?

Bij mij wel! Als kind was ik een conformist. Ik wilde iets betekenen, maar mijn gebrek aan zelfvertrouwen hield me tegen. Ik ben jong gaan werken, wilde snel carrière maken en zo bewijzen dat ik ertoe deed. Ik werkte voor onder meer uitzendbureau Unique, DOOR Praktijktrainers, Visa Card Services, Telfort, Deloitte en Getronics. In de avonduren heb ik een hbo-diploma bedrijfskunde gehaald, ik deed een opleiding tot coach en volgde diverse trainingen waaronder NLP en de Creatiespiraal.

Mijn kracht lag en ligt in het opzetten, begeleiden en succesvol afronden van duidelijk afgebakende projecten, en mensen daarin meenemen met mijn enthousiasme en overredingskracht. Daar haalde ik mijn energie uit. Het was voor mij ook een manier om gezien te worden.

Alleen bleef ik met een gevoel van leegte zitten. Lang ben ik hiervoor weggelopen, bang om voor mezelf te kiezen en uit mijn comfortzone stappen. Langzaam ondermijnde dit mijn energie en levensvreugde.

In 2005 begon ik voor mezelf met 4xD: ondernemen is Dromen, Denken, Durven en vooral Doen. Ik coachte anderen bij het volgen van hun droom en werd daarbij keihard met mezelf geconfronteerd. 4xD was een prachtig concept, maar het was geen droom die werd ingegeven vanuit een diep verlangen. Op een dag vroeg iemand me:

‘Wat wilde jij eigenlijk worden toen je zeven jaar oud was?’

Ik begon te lachen. ‘Ik wilde Florence Nightingale in Afrika zijn.’ Kort daarna stopte ik met mijn praktijk en vertrok naar Kenia. Ik was diep onder de indruk van het land en vooral van de vrouwen, hun veerkracht en energie, ondanks alles wat hen tegenhoudt. Zij zijn geen slachtoffer van de omstandigheden.
Ik wilde een bijdrage leveren. Omdat meisjes en jonge vrouwen kansen missen wanneer ze niet meer naar school gaan vanwege de schaamte rond menstruatie, besloot ik te beginnen aan de basis.

De sociale onderneming I-Care pads die ik in Kenia opzette, was de invulling van mijn droom. Het was mijn passie, mijn leven. Ik had twintig mensen in dienst, ontwikkelde, produceerde en verspreidde uitwasbaar maandverband. Ik bereikte tienduizenden meisjes en jonge vrouwen. Dit eenvoudige hulpmiddel betekende voor hen vrijheid.

In 2015 moest ik helaas besluiten dat de onderneming niet in deze vorm kon blijven bestaan. Momenteel zet ik de activiteiten deels voort met de I-Care Foundation.

Mijn levenspad was bumpy, met veel dieptepunten, lessen,  doorbraken en bijzondere hoogtepunten. Die wil ik doorgeven.
Als motivational speaker, schrijver van het boek Op hoge hakken in Afrika en als Lady Red Power wil ik vrouwen inspireren en aanmoedigen om het heft in eigen hand te nemen en hun leven te leiden vanuit hun eigen authentieke kracht.

Ik geloof dat wanneer vrouwen weer in contact staan met hun innerlijke kracht, zij in staat zijn een leven te creëren waarnaar zij verlangen, ondanks de omstandigheden. Vrouwen verdienen het om zich te ontdoen van hun obstakels en echt (weer) keuzes te maken voor zichzelf en daarvan te genieten.

Verlang jij daar ook naar? Kijk HIER wat ik voor je kan betekenen.  

quote-perfect

Contact

Ben je op zoek naar een spreker? Wil je een Red Power Café-sessie bij jou in de buurt organiseren? Of wil je een indrukwekkend aantal boeken bestellen voor je bedrijf, inclusief een persoonlijk voorwoord? Stuur dan een email naar:

info@igniteyourredpower.com

Het streven is om binnen 48 uur jouw email persoonlijk te beantwoorden, maar het kan zijn dat Chantal op pad is, en dat het daarom iets langer duurt.

Bellen kan ook, op nummer 06 - 16 78 44 88

Wil je meer informatie over I-Care of op enige wijze steunen?
Stuur dan een email naar: info@icarepads.com