Redpower 6 – dankbaarheid

  Sommige dingen zijn zo vanzelfsprekend, dat we vergeten om er dankbaar voor te zijn. Dankbaarheid vult je hart met liefde. Liefde is de motor voor geluk.    

Lees meer

Redpower 5- Vallen en opstaan

Ben je gevallen? Ben je moe en weet je niet meer hoe je moet opstaan? Wat heb je nu nodig in jouw proces? Een handreiking, troost? Er zijn mensen die je willen helpen, maar het is aan jou om in beweging te komen. Kracht en succes ligt er niet in dat wij nooit vallen, maar…

Lees meer

Een ontmoeting met Jörgen Raymann bij RTLZ – Z in Zaken

Chantal Heutink had een korte ontmoeting met Jörgen Raymann bij een uitzending van RTLZ – Z in Zaken. Toevalligerwijs had Jörgen het interview gehoord bij BRN Nieuwsradio. Kijk en luister wat hij hierover te zeggen heeft.   “Lieverd ga door. Het kleine is evenveel waard als het grote. Als je maar je dromen waarmaakt!”

Lees meer

1) De week van … @VROUW-Telegraaf – Chantal op weg naar Kenia

De lady in red, dealing with the red issue gaat een week lang vloggen voor VROUW-Telegraaf in verband met mijn ‘menstruatiemissie’ in Kenia. #redpower, dat is waar het over gaat. Taboes rondom menstruatie bespreekbaar maken en meisjes voorzien van wasbaar maandverband. Het is een tijd geleden dat ik er ben geweest. Na alles wat er is…

Lees meer

Contact

Ben je op zoek naar een spreker? Of wil je een indrukwekkend aantal boeken bestellen voor je bedrijf, inclusief een persoonlijk voorwoord? Stuur dan een email naar:

chantal.heutink@lifeonhighheels.com

Het streven is om binnen 48 uur jouw email persoonlijk te beantwoorden, maar het kan zijn dat Chantal op pad is, en dat het daarom iets langer duurt.

Bellen kan ook, op nummer 06 - 16 78 44 88

 

Wil je meer informatie over I-Care of op enige wijze steunen?
Stuur dan een email naar: info@icarepads.com