"From the little spark may burst a mighty flame" (Dante) Ignite your Red Power

Lef om keuzes te maken.
Lef om te doen waarnaar je verlangt en te zijn wie je bent, ongeacht wat de omgeving ervan vindt.
Lef om in het diepe te springen om jouw droom te volgen.
Lef om in de spiegel te kijken en to cut the crap zodat je weer gaat vlammen.
Dát is waar mijn verhaal over gaat.
Het gaat niet alleen om wat je doet en wat je hebt bereikt.
Het gaat om wie jij bent en jouw levenspad.
De obstakels en hoe je hiermee omgaat.
De hoogtepunten en dieptepunten.
De successen en mislukkingen.

Inspiratie putten uit obstakels en mislukking
Als storyteller neem ik je mee op mijn levensreis. Lef had ik nodig om mijn kindsdroom te volgen, mijn angsten en onzekerheden onder ogen te zien en uit mijn gouden kooi te stappen. Ik sprong in het diepe om een onderneming in Kenia op te zetten. Dat was een enorme uitdaging, met successen en mislukkingen, but I did it! Het lukte niet helemaal zoals ik voor ogen had. Ik had lessen te leren en oude wonden te helen.
Als spreker kom ik niet met theorieën uit het boekje, maar met doorleefde en uit het leven gegrepen verhalen waar veel mensen zich in weten te herkennen.

Blijf je dromen of heb je lef, en kom je in actie en ga je doen? Alles is een keuze.

Elke droom die je najaagt, of het nu is gelukt om die te verwezenlijken of niet, is een opstapje naar een volgende bestemming. Mijn droom is om vrouwen te verbinden met hun innerlijke kracht, mensen wakker te schudden, ze te inspireren en het aanwezig potentieel - de Red Power - aan te steken. 

Waar kan je Chantal als spreker voor boeken?

 • Ignite Your Feminine Red Rower
  Authentiek leiderschap en creëren vanuit het hart
 • LEF
  Leiderschap
  Energie
  Fire
 • Cut the crap, just do it!
  Dromen en lef om te doen
 • Van zero to hero
  Een mislukking en tegenslag is een leermoment
 • Op hoge hakken in Afrika


"Op een open, kwetsbare doch krachtige en bevlogen manier en met de nodige zelfspot,
deelt Chantal haar ervaring. Ze inspireert en
zet aan tot nadenken."

Chantal is in the top 1% of all speakers

"Chantal is in the top 1% of all speakers I've ever seen! I was fortunate enough to watch Chantal give a presentation in Uganda that lit up the entire room and inspired myself and all the investors and business leaders in the room to re-think our conceptions of what is possible. She speaks in a way that immediately resonates and that commands the attention of the entire room. She speaks with her heart in an incredible vulnerable and strong way. Any organization who is fortunate enough to get Chantal to speak at their gatherings will quickly come to learn that she is the highlight of the show!"

Daniel Epstein - CEO and Founder Unreasonable Institute

All the attencees enjoyed

"Your presence elevated the energy level of the conference to a height that all the attencees enjoyed. Your presentation and insight added great value to the conference and we know it would not have been what it is today if you were not part if it".

European African Business Development Conference 2013 (EABDC)

Heel inspirerend!

"Jouw presentatie heeft indruk op me gemaakt. Het sluit echt aan op wat ik ervaar als ik me bedenk dat ik ook wil starten als ZZP'er, alle onzekerheden en wat je allemaal in je rugzak hebt .... ik vond het heel inspirerend!

Deelneemster ('Ladiesnight' Rotterdam)

Een bijzondere vrouw

" Ik heb Chantal leren kennen als een bijzondere vrouw die enkele jaren geleden de beslissing heeft genomen om haar hart te volgen en haar eigen dromen te gaan realiseren. Tijdens haar presentatie is ze in staat om je mee te nemen op haar reis en te tonen hoe je als mens het verschil kan maken. Een gepassioneerd spreekster die laat zien dat Dromen, Denken, Durven en Doen tot hele mooie resultaten kunnen leiden. Dank voor je inspirerende presentatie over stimuleren van ondernemerschap in het kader van ons project WomenHelpingWomen".

Ingun Bol - Managing Partner Fit4Change en Event Director Global Summits Women Information Network

Liep met een sterker gevoel weer naar buiten

" Je weet mensen echt te boeien en stimuleren. Liep met een sterker gevoel weer naar buiten en met weer extra ideeën over hoe ik zelf weer mensen kan stimuleren hun dromen te volgen!"

Gundalyn Hemmink (The Power of Following Your Dream)

Dagelijks ongelooflijk veel energie, inspiratie en kracht

" Chantal herinnerde mij aan de kracht die vrijkomt als je uitspreekt wat je wilt. Dat was het laatste zetje wat ik nodig had: ik ben denken om gaan zetten in doen, voor mij was dat voor mezelf beginnen. Vanaf het moment dat ik mijn wens uitsprak werkte alles en iedereen mee. Ik was er wel van overtuigd dat als je doet wat bij je past, dat het dan stroomt. Sinds mijn stap ervaar ik dagelijks ongelooflijk veel energie, inspiratie, kracht en zin om te doen, en ik merk dat ik mensen op mijn beurt aansteek met mijn enthousiasme. Bedankt Chantal voor je boodschap op het juiste moment en de juiste plaats!"

Ilse Mulder - Talent en Traject

Echt je droom volgen!

" De workshop van Chantal doet wat met je, het werkt door zowel in je bewuste als onderbewust en geeft ontzettend veel kracht om ook Echt je droom te volgen!"

Thea Dijkstra (Powerdag)

Je bent een voorbeeld!

" Ik heb genoten van je verhaal. Je bent een voorbeeld!"

Pauline Hallink (Powerdag)

Stimuleert en zet aan tot reflectie

" Chantal Heutink laat zien dat je dromen kunt realiseren door te durven en vooral ook door te doen. Zij spreekt hier niet alleen op inspirerende en onderhoudende wijze over, maar brengt het zelf in praktijk. Dat stimuleert en zet aan tot reflectie!"

Remco Mostertman - HRCommunity (World Café Duurzame Inzetbaarheid)

Heel verfrissend

" Ik vond de workshop - Wat is jouw passie? - heel verfrissend. Met name de manier waarop je achter je passie kunt komen. Je moet er dus eigenlijk gewoon BEWUSTER mee omgaan, om het te kunnen ontdekken (en natuurlijk om je eraan over te durven geven). Heel goed ook dat je zelf toegaf dat het niet eenvoudig is en dat je er zelf ook een tijd over hebt gedaan. Deze workshop zou verplichte kost moeten zijn voor elke starter!"

Karin Hilvert (Event Young Professionals Eindhoven)

Bijzonder prettig

" Chantal Heutink heeft mij gecoacht in een deels persoonlijk en deels zakelijk traject. Chantal heeft als coach een eigen en persoonlijke aanpak. Ze is betrokken, eerlijk en weet op de juiste manier je een spiegel voor te houden, je inzichten te geven en tot de kern te komen. Ze laat je je kracht en je verbeterpunten zien en geeft handvatten waarmee je structureel aan de slag kunt. Hoewel soms confronterend heb ik haar coaching als bijzonder prettig ervaren".

Henriëtte van Weezel Errens

A very gifted person and trainer

" Chantal is a very gifted person and trainer. Stimulating, fun to work with, precise, risk taking in the good sense of the word, not afraid to confront in order to help and with a great sense of humor in doing so".

Jaap Koopmans - C Concepts

You moved the entire room

"On behalf of the Deloitte team, we want to thank you for a very inspiring day. You brought me and many others to tears today and moved the entire room"

Melissa Raczak - partner Deloitte Consulting

Chantal Heutink verzorgde onder andere lezingen over Van dromen tot Doen, Sociaal ondernemerschap en Op hoge hakken in Afrika, voor onder meer:

USAID in Washington DC, Unreasonable Institute in Oeganda, Philips, Stand Up Inspiration, European-African Business Development Business Conference, Deloitte, ABN-AMRO Dialogue House, Congres Social Media in de Zorg, Toomler, Cordaid Social Adventure, diverse vrouwennetwerken.

Door haar werk heeft ze in Kenia een Award ontvangen voor ‘Best Innovative Service Runners Up’ en is in 2014 door de UN genomineerd als ‘Global Accelerator’.  

Neem contact op voor informatie over de mogelijkheden voor een lezing, seminar, themadag of de inhoudelijke begeleiding van uw event of bijeenkomst. 
Chantal Heutink is ook te boeken via sprekersbureau Zij Spreekt
en Athenas. Meer weten over Chantal? Check haar bio.

Contact

Ben je op zoek naar een spreker? Wil je een Red Power Café-sessie bij jou in de buurt organiseren? Of wil je een indrukwekkend aantal boeken bestellen voor je bedrijf, inclusief een persoonlijk voorwoord? Stuur dan een email naar:

info@igniteyourredpower.com

Het streven is om binnen 48 uur jouw email persoonlijk te beantwoorden, maar het kan zijn dat Chantal op pad is, en dat het daarom iets langer duurt.

Bellen kan ook, op nummer 06 - 16 78 44 88

Wil je meer informatie over I-Care of op enige wijze steunen?
Stuur dan een email naar: info@icarepads.com